Month: September 2017

Doorgift Coklat Bar Paling Meletopsss!

Doorgift Coklat Bar Paling Meletopsss! Assalamualaikum. Hari ni sis nak update sikit tentang doorgift coklat bar kami yang meletopppss ni. Harga hanya serendah 0.90 sen je. Doorgift coklat bar ni korang boleh pilih design yang kami sedia kan. Atau kalau korang ada design sendiri pun kita boleh design kan. Doorgift ni tersangat lah murah. Cantik …

Doorgift Coklat Bar Paling Meletopsss! Read More »

7 IDEA KASUT GLAMOUR PENGANTIN PEREMPUAN

7 IDEA KASUT GLAMOUR PENGANTIN PEREMPUAN. Kasut haruslah seiring baju pengantin anda yang cantik dan glamour atau simple seperti yang anda inginkan. Kami kongsikan stail pilihan kami 😉 1: Peep Toed   Peep toed tentunya pilihan klasik para pengantin di majlis perkahwinan mereka. Kasut jenis ini bukan sahaja menarik, malahan dapat membuat kaki si pemakai kelihatan lebih menyerlah kerana …

7 IDEA KASUT GLAMOUR PENGANTIN PEREMPUAN Read More »

Doorgift Coklat Premium. Terima Kasih Encik Othman !

Doorgift Coklat Premium. Terima Kasih Encik Othman ! Cantik kan warna coklat premium ni dan ditambah pula dengan ikatan ribbon. Fully customize yang direquest dari customer kami. Untuk kali ni kami buat kan doorgift coklat premium ni untuk Encik Othman yang diorder sebanyak 500 pcs. Terima kasih Encik Othman !           …

Doorgift Coklat Premium. Terima Kasih Encik Othman ! Read More »

KHAS BUAT PASANGAN YANG BARU BERKAHWIN

KHAS BUAT PASANGAN YANG BARU BERKAHWIN. Langkah pertama diambil dengan berpindah ke rumah baru dan bermulalah ceritera bahagia untuk pasangan yang baru berkahwin. Namun begitu, dengan berpindah ke rumah baru turut memerlukan mereka menyiapkan semua peralatan dengan kadar yang serta merta. Ikuti beberapa tip keperluan dan kehendak apabila berpindah 1) BERPINDAH Apabila berpindah ke rumah …

KHAS BUAT PASANGAN YANG BARU BERKAHWIN Read More »

BAKAL PENGANTIN PEREMPUAN PERLU BERTINDAK!

BAKAL PENGANTIN PEREMPUAN PERLU BERTINDAK! Pastinya anda teruja untuk menukar status anda kepada ‘Puan’. Kami senaraikan 10 perkara yang patut anda lakukan sebelum menjadi ‘Mrs.’ 1: Ada income sendiri Sesetengah wanita merasakan yang mencari duit sendiri itu tidak perlu lebih-lebih lagi jika bakal suami anda sudah stabil dan pendapatannya mencukupi untuk keluarga baru kelak. Namun, …

BAKAL PENGANTIN PEREMPUAN PERLU BERTINDAK! Read More »

Scroll to Top