Month: December 2017

5 Panduan Menyimpan Duit Untuk Berkahwin

5 Panduan Menyimpan Duit Untuk Berkahwin. Bagi mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan ketahui beberapa tips yang penting untuk memastikan perkahwinan yang dirancang berjalan lancar. Kita ni yang berdarah muda, segala perkara ingin dicuba, ingin dibuatnya. Orang tua-tua kata, tak menyempat. Pada usia ini, kita membuat sesuatu perkara tergesa-gesa tanpa berfikir. Ada positif dan negatif disebalik …

5 Panduan Menyimpan Duit Untuk Berkahwin Read More »

Doorgift Honey In Jar 60 Ml. Terima Kasih Cik Syafinah.

Doorgift Honey In Jar 60 Ml. Terima Kasih Cik Syafinah. Doorgift Honey In Jar 60 ml ni order dari Cik Syafinah. Cantik je design tag dan kain penutup honey yg dipilih oleh customer ni. Doorgift dah selamat deliver pada customer. Terima kasih Cik Syafinah order dengan kami.   Jom tengok gambar doorgift!         …

Doorgift Honey In Jar 60 Ml. Terima Kasih Cik Syafinah. Read More »

Tips Memilih Pelamin Pengantin

Tips Memilih Pelamin Pengantin. Di sini kami utarakan beberapa tips dalam mendalami kehendak rekaan pelamin anda pada hari bahagia anda. Konsep pelamin :  apakah konsepnya? Bidadari dipenuhi dengan bunga2? Tema English? Moden? Roman? Kerawang? Kristal? fairytale? Bangsawan? Mungkin anda boleh mengambil konsep raja-raja dahulu, king and queen, qruang berehat (ada sofa panjang), ruang bersantai, ruang …

Tips Memilih Pelamin Pengantin Read More »

Doorgift Cookies in Jar & Ice Cream Candy in Bottle

Doorgift Cookies in Jar & Ice Cream Candy in Bottle. Assalam semua. Lama sis tak update dekat sini. Diharapkan semua dalam keadaan sihat-sihat. Hari ni sis nak posting sikit untuk doorgift kami yang sudah pun deliver pada customer. Doorgift cookies in jar ni diorder oleh Cik Fara. Customer order dua item. Dan satu lagi yg …

Doorgift Cookies in Jar & Ice Cream Candy in Bottle Read More »

Scroll to Top