IDEA BUNGA TANGAN UNTUK PENYERI PENGANTIN

IDEA BUNGA TANGAN UNTUK PENYERI PENGANTIN. Perempuan mestilah nak yang terbaik dan cantik dimajlis perkahwinan mereka. Bunga tangan jugak antara list yang wajib ada untuk digayakan samada dimajlis nikah atau resepsi perkahwinan. So, kami akan kongsikan antara bunga tangan yang cantik dan boleh dijadikan inspirasi untuk bakal pengantin. Perkara yang perlu diambil berat sebelum membuat […]

5 Tips Kurangkan Perbelanjaan Dalam Perkahwinan

5 Tips Kurangkan Perbelanjaan Dalam Perkahwinan. Tak ada bakal pengantin yang inginkan majlis yang ala-ala atau nak tak nak. Mungkin ada diantara anda yang inginkan majlis yang indah dan juga nampak mewah tetapi tak mahu menanggung hutang yang tinggi. Yalah, kalau nak majlis yang gilang gemilang, mestilah kosnya juga gilang gemilang jugakan?? Jadi bajet perkahwinan […]

Doorgift Honey Box Ready Made Exclusive

Doorgift Honey Box Ready Made Exclusive. Yang ni doorgift untuk majlis aqiqah. Cantik dan exclusive kan doorgift ni. Doorgift honeybox ready made exclusive ni diorder oleh Puan Shasha. Untuk doorgift honeybox readymade exclusive ni terdapat honey 60 ml + kain penutup honey + tag + kotak honey. Apa-apa pun memang cantik doorgift yg dipilih oleh […]

Doorgift Set Kotak Coklat. Terima Kasih Cik Adriyani !

Doorgift Set Kotak Coklat. Terima Kasih Cik Adriyani ! Doorgift set kotak coklat yang cantik ni order dari Cik Adriyiani. Cik Adriyiani order sebanyak 200 pcs dengan kami. Cantik kan design coklat yang dipilih oleh Cik Adriyani ni. Ditambah pula dengan kotak coklat. Lagi Nampak exclusive.  Terima kasih Cik Adriyani order dengan kami.!  Jom tengok […]