Month: March 2018

Doorgift Butter Cookies Bag Untuk Encik Aizat

Doorgift Butter Cookies Bag Untuk Encik Aizat. Doorgift yg comel ni ialah Doorgift Butter Cookies Bag. Doorgift ni diorder dari customer kami. Untuk butter cookies bag ni terdapat 8 pcs cookies di dalam bag dan untuk design sticker di bag cookies pula korang boleh pilih nak design macam mana. Cantik je kan butter cookies bag …

Doorgift Butter Cookies Bag Untuk Encik Aizat Read More »

Tips Menjaga Hati Pasangan Dalam Rumah Tangga

Tips Menjaga Hati Pasangan Dalam Rumah Tangga. Anda perlu buat sesuatu agar kasih dan sayang pasangan bertambah hangat pada anda meskipun yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin. Kat sini kami nak share sikit tips yang anda boleh buat untuk menambah kuat ikatan kasih sayang anda. Ikut Perintah Allah Ni adalah tips yang paling penting sekali dalam …

Tips Menjaga Hati Pasangan Dalam Rumah Tangga Read More »

Doorgift Chocolate Bar Customade

Doorgift Chocolate Bar Customade. Order dari customer kami Cik Fakhriyah & Qawiem. Doorgift Coklat Bar Customade. Cantik sangat design yg dipilih oleh customer ni. Coklat nya sedap, wrapper coklat pun simple and menarik sangat!   Selamat pengantin baru Cik Fakhriyah & Qawiem dan semoga bahagia sampai ke Jannah. Terima kasih order dengan kami!  

Idea DIY Untuk Photobooth Paling Menarik

Idea DIY Untuk Photobooth Paling Menarik. Photobooth boleh dianggap tempat yang paling ramai orang akan pergi untuk sesi bergambar selain pelamin. Ini ada idea untuk anda diy photobooth sendiri. Jimat dan menarik. Latern photobooth  Belon photobooth Neon photobooth (Boleh letak nama pengantin as neon light jugak) Floral photobooth Kertas galaksi dan bulan photobooth Komik dan …

Idea DIY Untuk Photobooth Paling Menarik Read More »

Doorgift Set Hotel Exclusive. Terima Kasih Cik Ain!

Doorgift Set Hotel Exclusive. Terima Kasih Cik Ain! Doorgift yang exclusive ni order dari customer kami Cik Ain. Untuk doorgift ni customer boleh pilih antara dua warna untuk box samada warna gold or silver dan warna untuk net pulak boleh customize ikut tema majlis anda. Dalam box terdapat shampoo, round soap, shower gel dan body …

Doorgift Set Hotel Exclusive. Terima Kasih Cik Ain! Read More »

Idea DIY Untuk Buku Tetamu Paling Simple!

Idea DIY Untuk Buku Tetamu Paling Simple! Buku tetamu adalah cara yang baik untuk melihat kembali dan mengingati orang yang anda kongsi detik-detik istimewa pada hari perkahwinan anda. Post kali ini kami akan memberi idea diy untuk buku tetamu yang menarik dan simple untuk anda buat dan gunakan di hari perkahwinan anda. Sticky notes dalam …

Idea DIY Untuk Buku Tetamu Paling Simple! Read More »

List Gambar Yang Wajib Ada Dalam Album Kahwin

List Gambar Yang Wajib Ada Dalam Album Kahwin. KLIK! KLIK! Gambar yang wajib ada dalam album kahwin anda untuk mengingati detik-detik bahagia anda yang diraikan bersama orang  tersayang. Post kali ni kami akan share list gambar yang akan buat anda gelak dan terkenang saat saat manis disebalik semua gambar. So, pastikan photographer anda tak miss …

List Gambar Yang Wajib Ada Dalam Album Kahwin Read More »

Doorgift Honey With Deco 40ML Untuk Puan Anum!

Doorgift Honey With Deco 40ML Untuk Puan Anum! Untuk kali ni kami menerima order doorgift Honey with Deco (40ml) dari Puan Anum. Puan Anum menempah doorgift honey sebanyak 200 pieces untuk kenduri perkahwinannya. Untuk doorgift ni customer boleh pilih warna kain dan design tag sendiri untuk diletakkan bersama honey. Selain itu, customer juga boleh pilih …

Doorgift Honey With Deco 40ML Untuk Puan Anum! Read More »

Scroll to Top