3 Sebab Doorgift Kahwin perlu special

Assalam semua, kak moon nak update satu lagi cerita tentang doorgift. Kali ni nak buka cerita kenapa doorgift kahwin ni perlu special. Kak moon nak bagi 3 sebab kenapa doorgift kahwin perlu best, rare dan cun nak bagi guest.

  1. Sebab kahwin ni selalu sekali je. Depends pada korang lah nak kahwin berapa kali. Tapi normally orang kahwin sekali je seumur hidup. Sebab tu lah bukan lah nak cerita bab jimat, tapi biarlah nak bagi orang yang cantik dan special sempena sehari momen indah dalam hidup kita ni. Korang bayangkan kalau korang bagi ntah apa-apa kat orang, memang buat membazir je nanti dibuang ke tongsampah. Biasa kita suka kalau dapat doorgift yang boleh simpan dan orang macam sayang nak makan sebab cunn melecun.

    chocolate bar premium
    chocolate bar premium
  2. Customade Doorgift. Selalu custom doorgift ni ada nama pengantin atau kalau buat aqiqah akan tulis nama baby ataas tag atau wrapper. Barulah nampak special. Barulah ada unsur -unsur majlis ini majlis kita.

    doorgift honey jar
    doorgift honey jar
  3. Doorgift perlu bersifat presentable. Kecik atau besar bukan masalah, asalkan nampak presentable time majlis.

    doorgift honey jar 60ml with box
    doorgift honey jar 60ml with box

 

#any enquiry boleh whatsapp +60107060811

Leave a Reply