admin

Doorgift bawah RM2 yang buat bajet anda lebih selamat

Mencari doorgift bawah RM2 ke? Jangan risau, kami ada banyak tau option yang available untuk awak-awak semua. Just nak inform korang juga, arkadius doorgift sekarang kita dah rebranding sebagai Arkadius sahaja. So korang boleh juga cari kami di button whatsapp kat bawah tu atau fb page kami : Arkadius . Jom follow kami ketat-ketat kami nak …

Doorgift bawah RM2 yang buat bajet anda lebih selamat Read More »

5 Tip Memilih Pakaian Tepat Ketika Berbulan Madu

Berbulan madu adalah aktiviti yang sering dilakukan oleh setiap pasangan selepas berkahwin. Tetapi kerap kali hendak berbulan madu, perkara yang paling merungsingkan ialah menyediakan pakaian yang hendak dibawa terutamanya bagi wanita. Pada masa yang sama, anda pastinya ingin memastikan penampilan anda sentiasa sempurna. Tip fesyen kali ini berkongsikan tip untuk memilih pakaian tepat ketika berbulan …

5 Tip Memilih Pakaian Tepat Ketika Berbulan Madu Read More »

6tip

Setiap bakal mempelai pastinya ingin melakukan sendiri untuk persiapan hari berbahagia nanti kerana ia lebih jimat dan mudah. Mari ikuti tip untuk menghasilkan cenderahati, moga-moga ianya membantu anda dalam pemilihan dan penghasilannya. Selamat mencuba. Tip menghasilkan cenderahati 1.Tentukan jumlah kuantiti cenderhati yang ingin dihasilkan  agar tidak terkurang atau terlebih dengan jumlah tetamu yang diundang. 2.Sebaiknya …

6tip Read More »

10 ciri suami idaman para wanita diluar sana

Mari kita baca tentang 10 ciri suami idaman para wanita diluar sana. Mana tahu kena dengan taste anda kan? Banyak dan besar tanggungjawab sebagai suami, jom kita ambil tahu tentang ciri suami idaman diluar sana! 1. Semua wanita mahu seorang suami yang penyayang dan baik hati. Bukan harta yang diukur atau berapa banyak yang dibelanjakan untuk isteri, akan tetapi berapa banyak kasih sayang yang anda berikan. 2. Sifat ini sememangnya popular di bibir para wanita iaitu isteri mahukan seorang suami yang romantik. Anda sebagai seorang suami, jadilah insan yang romantik dalam hidup isteri anda. 3. Wanita memang tak dinafikan dilahirkan dengan sifat cemburu. Rasa sebegini sememangnya wajar ada dalam diri setiap wanita, namun perlulah ada batasnya. Sebagai lelaki atau suami, pujuk isteri anda dengan lembut. Jangan sesekali mengatakan anda rimas dengan sikap kuat cemburunya. Yakinkannya bahawa anda hanya menyayanginya. 4. Selalulah mencium dan bersalam tangan dengan isteri Praktikan dalam kehidupan kalian seharian. Isteri mahu melihat anda begini selalu. 5 Sebelum tidur, cuba cium tangan isteri dan ucap terima kasih padanya. Kemudian cium ubun-ubun isteri. Begitu juga setelah bangun tidur atau hendak pergi bekerja.Tunjukkan yang anda benar-benar menghargai apa yang isteri lakukan untuk anda. 6. Isteri mahukan seorang pelindung. Segala ketakutan mampu dibuang hanya dengan satu pelukan oleh sang suami. Cubalah jadi suami yang bersifat melindungi dan jangan biarkan isteri anda rasa tidak dihargai dan meminta belas kasihan dari insan lain. 7. Sekiranya isteri penat, anda boleh menolong beliau memasak di dapur, bahkan mengambil alih tugasnya mengemas rumah. Pasti isteri akan rasa bahagia dan terharu dengan pertolongan anda. 8.  Isteri akan sangat bahagia sekiranya dapat embantunya didapur. Dalam arus kemodenan masa kini, hampir 80% lelaki pandai memasak. Namun untuk menjadi seorang suami yang di idami para isteri, anda tidak perlu menjadi seorang chef semata-mata, akan tetapi cukuplah sekiranya anda tahu ‘basic’  memasak. Sekurang-kurangnya ketika isteri anda sakit …

10 ciri suami idaman para wanita diluar sana Read More »

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml

Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 250ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 250 ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Setia Alam nanti. Senarai harga untuk Doorgift Kahwin  Drinking Water Seamaster 250ml  ni ialah: 1 …

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml Read More »

Scroll to Top