Doorgift bawah RM2 yang buat bajet anda lebih selamat

Mencari doorgift bawah RM2 ke? Jangan risau, kami ada banyak tau option yang available untuk awak-awak semua. Just nak inform korang juga, arkadius¬†doorgift sekarang kita dah rebranding sebagai Arkadius sahaja. So korang boleh juga cari kami di button whatsapp kat bawah tu atau fb page kami : Arkadius . Jom follow kami ketat-ketat kami nak […]

5 Tip Memilih Pakaian Tepat Ketika Berbulan Madu

Berbulan madu adalah aktiviti yang sering dilakukan oleh setiap pasangan selepas berkahwin. Tetapi kerap kali hendak berbulan madu, perkara yang paling merungsingkan ialah menyediakan pakaian yang hendak dibawa terutamanya bagi wanita. Pada masa yang sama, anda pastinya ingin memastikan penampilan anda sentiasa sempurna. Tip fesyen kali ini berkongsikan tip untuk memilih pakaian tepat ketika berbulan […]

6tip

Setiap bakal mempelai pastinya ingin melakukan sendiri untuk persiapan hari berbahagia nanti kerana ia lebih jimat dan mudah. Mari ikuti tip untuk menghasilkan cenderahati, moga-moga ianya membantu anda dalam pemilihan dan penghasilannya. Selamat mencuba. Tip menghasilkan cenderahati 1.Tentukan jumlah kuantiti cenderhati yang ingin dihasilkan¬† agar tidak terkurang atau terlebih dengan jumlah tetamu yang diundang. 2.Sebaiknya […]

10 ciri suami idaman para wanita diluar sana

Mari¬†kita¬†baca¬†tentang¬†10¬†ciri¬†suami¬†idaman para¬†wanita¬†diluar¬†sana.¬†Mana¬†tahu¬†kena dengan¬†taste¬†anda¬†kan? Banyak¬†dan¬†besar¬†tanggungjawab¬†sebagai suami,¬†jom¬†kita¬†ambil¬†tahu¬†tentang¬†ciri suami¬†idaman¬†diluar¬†sana! 1.¬†Semua¬†wanita¬†mahu¬†seorang¬†suami¬†yang penyayang¬†dan¬†baik¬†hati.¬†Bukan¬†harta¬†yang diukur¬†atau¬†berapa¬†banyak¬†yang¬†dibelanjakan untuk¬†isteri,¬†akan¬†tetapi¬†berapa¬†banyak¬†kasih sayang¬†yang¬†anda¬†berikan. 2.¬†Sifat¬†ini¬†sememangnya¬†popular di¬†bibir para¬†wanita¬†iaitu¬†isteri¬†mahukan seorang¬†suami¬†yang¬†romantik.¬†Anda¬†sebagai seorang¬†suami,¬†jadilah¬†insan¬†yang¬†romantik dalam¬†hidup¬†isteri¬†anda. 3.¬†Wanita¬†memang¬†tak¬†dinafikan¬†dilahirkan dengan¬†sifat¬†cemburu.¬†Rasa¬†sebegini sememangnya¬†wajar¬†ada¬†dalam¬†diri¬†setiap wanita,¬†namun¬†perlulah¬†ada¬†batasnya. Sebagai¬†lelaki¬†atau¬†suami,¬†pujuk¬†isteri¬†anda dengan¬†lembut.¬†Jangan¬†sesekali¬†mengatakan anda¬†rimas¬†dengan¬†sikap¬†kuat¬†cemburunya. Yakinkannya¬†bahawa¬†anda¬†hanya¬†menyayanginya. 4.¬†Selalulah¬†mencium¬†dan¬†bersalam¬†tangan dengan¬†isteri¬†Praktikan¬†dalam¬†kehidupan¬†kalian seharian.¬†Isteri¬†mahu¬†melihat¬†anda¬†begini¬†selalu. 5¬†Sebelum¬†tidur,¬†cuba¬†cium¬†tangan¬†isteri¬†dan ucap¬†terima¬†kasih¬†padanya.¬†Kemudian¬†cium ubun-ubun¬†isteri.¬†Begitu¬†juga¬†setelah¬†bangun tidur¬†atau¬†hendak¬†pergi¬†bekerja.Tunjukkan yang¬†anda¬†benar-benar¬†menghargai¬†apa¬†yang isteri¬†lakukan¬†untuk¬†anda. 6.¬†Isteri¬†mahukan¬†seorang¬†pelindung. Segala¬†ketakutan¬†mampu¬†dibuang¬†hanya dengan¬†satu¬†pelukan¬†oleh¬†sang¬†suami. Cubalah¬†jadi¬†suami¬†yang¬†bersifat¬†melindungi dan¬†jangan¬†biarkan¬†isteri¬†anda¬†rasa¬†tidak dihargai¬†dan¬†meminta¬†belas¬†kasihan¬†dari insan¬†lain. 7.¬†Sekiranya¬†isteri¬†penat,¬†anda¬†boleh¬†menolong beliau¬†memasak¬†di¬†dapur,¬†bahkan¬†mengambil alih¬†tugasnya¬†mengemas¬†rumah.¬†Pasti¬†isteri akan¬†rasa¬†bahagia¬†dan¬†terharu¬†dengan pertolongan¬†anda. 8. ¬†Isteri¬†akan¬†sangat¬†bahagia¬†sekiranya¬†dapat embantunya¬†didapur.¬†Dalam¬†arus¬†kemodenan masa¬†kini,¬†hampir¬†80%¬†lelaki¬†pandai¬†memasak. Namun¬†untuk¬†menjadi¬†seorang¬†suami¬†yang di¬†idami¬†para¬†isteri,¬†anda¬†tidak¬†perlu¬†menjadi seorang¬†chef¬†semata-mata,¬†akan¬†tetapi¬†cukuplah sekiranya¬†anda¬†tahu¬†‚Äėbasic‚Äô¬†¬†memasak. Sekurang-kurangnya¬†ketika¬†isteri¬†anda¬†sakit […]

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml

Doorgift Kahwin Mini Drinking¬†Water Seamaster 250ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water¬†seamaster 250 ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Setia Alam nanti. Senarai harga untuk Doorgift Kahwin ¬†Drinking Water Seamaster 250ml ¬†ni ialah: 1 […]