Gembirakan Hati Pasangan Anda Dengan Kejutan Hadiah tanda Ingatan dan Kenangan

Sama ada si isteri atau suami, adakalanya bingung dibuatnya memikirkan barangan apa untuk dijadikan hadiah buat pasangan.

Nak gembirakan hati si dia, pastilah kena beri sesuatu yang bermakna, yang akan diingati sampai bila-bila supaya si dia bertambah sayang.

Dah… jangan pening kepala lagi, tengok dulu video kat bawah ni..

Play Video
Days
Hours
Minutes
Seconds

Adakah anda mengalami Masalah seperti

Tak cukup bajet

Anda nak dapatkan hadiah yang cantik tapi tak nak spend terlalu mahal

Tak pasti pasangan suka hadiah apa

Setiap kali anniversary dan birthday, cuma ajak makan, tak tahu nak bagi hadiah apa yang boleh simpan jadi kenangan

Tiada masa dan sibuk dengan urusan harian

Tak sempat nak fikir dan carik hadiah. Sibuk dengan kerja harian, sampai terlupa tarikh penting untuk diraikan

Tinggal berjauhan dengan pasangan

Bercinta jarak jauh, tak tahu macamana nak sampaikan rasa rindu dan tanda ingatan

Susah jumpa kedai hadiah

Jauh dari rumah, nak cari kedai pun banyak buang masa dan tenaga

Hadiah tak menarik

Selalu sangat dengan idea hadiah yang sama, kan bosan!

Set Couple Mug ( Hubby & Wifey )

Set ini ialah 2 pcs Mug Seramik yang direka khas tulisan dengan design perkataan Hubby dan Wifey. Tulisan ditampal dengan warna Gold Chrome berkilat diatas mug seramik berwarna putih, nampak lebih eksklusif dan mewah.

Pasangan rasa dihargai dan diingati

Betapa gembiranya pasangan tiba-tiba dapat hadiah sempena tarikh penting. Dia akan ingat sampai bila-bila

Rasa hubungan lebih erat

Kesibukan masa buat kita lupa. Bila dapat hadiah rasa macam baru bercinta.

Kenangan yang boleh disimpan lama

Bila dapat hadiah yang tahan bertahun lamanya, sampai anak cucu boleh tengok lagi hadiah mug yang sama. 

Ubat kepada rasa rindu

Kalau berjauhan, boleh tatap mug sambil bayangkan moment indah bersama.

Jom Baca Feedback Pelanggan Yang Dah Beli Set Couple Mug ni

Puan Ayu
Puan Ayu
Johor
Read More
Cantiikkkk sangat tau mug ni! Nak suprisekan hubby sebenarnya, send terus kat ofis dia. Dia cakap lawa gila mug ni nak buat letak alat tulis kat meja ofis. Hilang rindu kat isteri katanya..
Puan Munirah
Puan Munirah
Selangor
Read More
Dapat je mug ni tak sabar nak tengok. Puas hati dengan mug ni cantik sangat nak buat minum. Kita decide nak buat hiasan kat bilik.
Encik Fikry
Encik Fikry
Melaka
Read More
Saya hadiahkan pada isteri untuk anniversary kami yang ke 8. Mug ni unik dan suka dengan hasil kerja yang teliti macam ni.
Previous
Next
Puan Nadia
Puan Nadia
Kuala Lumpur
Read More
Bagi gift untuk wedding gift sepupu. Serius cantik. Rasa nak repeat order lagi.
Encik Faris
Encik Faris
Penang
Read More
Diorang bungus dan send hadiah dengan elok. Sampai tak ada yang rosak dan pecah. Puas hati beli, thanks! Nak buat hantaran.
Puan Mira
Puan Mira
Kelantan
Read More
Rare sungguh mug ni, susah nak cari mug cantik macam ni. Kita nak buat hadiah anniversary. Puashati, 10 bintang kita bagi !!
Previous
Next

Puan Zainah

“Waalaikumsalam..dah..cantik”

Puan Hanis

“Tq sgt2..cntikk”

Puan Mohanapriya

“Thank you kak barang sampai semalam. sangat cantik”

FREEGIFT UTAMA untuk 10 Pelanggan Terawal yang Membeli

10 Pelanggan paling awal membeli

akan dapat LED Temperature Tumbler bernilai RM79. 

Rekaan eksklusif dan modern.

**PENTING: PASTIKAN ANDA YANG PALING AWAL MEMBELI, AGAR FREEGIFT UTAMA INI MENJADI MILIK ANDA.

Kami sediakan 3 “Free Gift” menarik lagi buat setiap pelanggan yang membeli.

1. Travel Cosmetic Storage Bag bernilai RM30. 

  1. Mudah untuk anda simpan semua barang penting yang kecil-kecil dalam satu bag
  2. Mudah dibawa kemana-mana
  3. Sesuai untuk dibawa ketika travel dan diletakkan dalam kereta.

2. Cutlery Set bernilai RM10. 

  1. Lebih yakin dan terjamin kebersihan bila ada set sudu garfu sendiri.
  2. Mudah dibawa kemana-mana
  3. Sesuai untuk dibawa ketika travel dan diletakkan dalam handbag.

3. Disposal Plastic Dispenser bernilai RM5. 

  1. Boleh digunakan bila masa kecemasan .
  2. Mudah dibawa kemana-mana
  3. Sesuai untuk dibawa ketika travel dan digantung dalam handbag

Berapa Nilai Set Couple Mug Hubby & Wifey ni?

Set Couple Mug Hubby & Wifey ini bernilai RM99.  

Tapi

disebabkan kami nak bagi tawaran istimewa pada anda,

kami beri diskaun sebanyak RM30 !

jadi

Set Couple Mug Hubby & Wifey ini cuma bernilai

Harga akan naik jika anda masih belum buat keputusan !

Jualan hanya dibuka pada 

Hari Isnin, 24 Ogos 2020 

dari pukul 10 pagi sampai 2 petang saja.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Promosi bakal penuh
Kuota Promosi 82%

Langkah Seterusnya?

Mohon lengkapkan borang dibawah..

 

Kami akan hantarkan SMS Reminder sebelum waktu pembelian dibuka.

 

Anda akan jadi orang pertama yang akan merebut

 

Set Couple Mug beserta Freegift Utama.