Doorgift bawah RM2 yang buat bajet anda lebih selamat

Mencari doorgift bawah RM2 ke? Jangan risau, kami ada banyak tau option yang available untuk awak-awak semua.

Just nak inform korang juga, arkadius doorgift sekarang kita dah rebranding sebagai Arkadius sahaja. So korang boleh juga cari kami di button whatsapp kat bawah tu atau fb page kami : Arkadius .

Jom follow kami ketat-ketat kami nak bg tau sempena Promo Julai 2018 ni, dalam kempen ”CURI HATI TETAMU” , kami nak tawarkan doorgift bajet bawah RM2 dan jugak few doorgift lain kalau-kalau under bajet RM5-6 korang.

 

 

Leave a Reply