Doorgift Butter Cookies Bag. Terima kasih Cik !

Doorgift Butter Cookies Bag. Terima kasih Cik ! Doorgift yg comel ni ialah Doorgift Butter Cookies Bag. Doorgift ni diorder dari customer kami. untuk butter cookies bag ni terdapat 8 pcs cookies di dalam bag dan untuk design sticker di bag cookies pula korang boleh pilih nak design macam mana. Untuk cookies ni dah selamat pun deliver pada customer.

Cantik je kan butter cookies bag ni. Tambah pula dengan cookies mini yang comel dan sedap tu.

Terima kasih Cik order dengan kami ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply