Doorgift Coklat Bar

Assalamualaikum. Hari ni sis nak update sikit tentang doorgift coklat bar kami yang meletopppss ni. Harga hanya serendah 0.90 sen je. Doorgift coklat bar ni korang boleh pilih design yang kami sedia kan. Atau kalau korang ada design sendiri pun kita boleh design kan. Doorgift ni tersangat lah murah. Cantik pulak tu.

Jadi pada anda dan bakal pengantin diluar sana yang ingin kan doorgift coklat bar yang murah dan Nampak cantik ni boleh lah order dengan kami.

OFFER PRICE  :

 

90 Sen (100 min to 2000 pcs )

 

80 sen (2000 pcs keatas )

 

Jom tengok gambar.!

Leave a Reply