Doorgift Kahwin Set Bag Organza + Air +Coklat

Doorgift kahwin yang anda cari ? Tapi nak superb unik, murah,  cantik, nampak exclusive, tak pernah nampak kat tempat lain, haa kami nak introduce doorgift yang hangat lagi ni. Set Bag Organza +Air + Coklat ni cuma berharga RM2.50 sahaja. Korang dapat penjimatan gila plus dapat exclusivity dalam gift kahwin atau event korang. Cantik-pun cantik.

Senarai harga untuk Doorgift Murah Set Bag Organza +Air + Coklat   ni ialah:

550 set ke bawah : RM2.50

551 set ke atas : RM2.40

(Minimum order 50 set tau)

Kalau  teringin nak order tu, boleh terus whatsapp terus kami kat +60107060811 / +60174634257 (Arkadius Doorgift)

atau email kami di arkadius.solution@gmail.com

fb : Arkadius Doorgift

Set Bag Organza, Coklat & Air
Set Bag Organza, Coklat & Air

Leave a Reply