Doorgift Murah Hotel Amenities in Organza. Baru!

doorgift kahwin

Doorgift murah yang anda cari ? Tapi nak superb cantik, nampak exclusive, tak pernah nampak kat tempat lain, haa kami nak introduce doorgift yang hangat lagi ni. Set Hotel Amenities in Organza ni cuma berharga RM2.40 sahaja. Korang dapat penjimatan gila plus dapat exclusivity dalam gift kahwin atau event korang. Cantik-pun cantik.

Senarai harga untuk Doorgift Murah Hotel Amenities in Organza ni ialah:

700 set ke bawah : RM2.40

701 set ke atas : RM2.20

(Minimum order 100 set tau)

Kalau  teringin nak order tu, boleh terus whatsapp terus kami kat +60107060811 / +60174634257 (Arkadius Doorgift)

atau email kami di arkadius.solution@gmail.com

fb : Arkadius Doorgift

doorgift kahwin
Doorgift Hotel Amenities in Organza

Leave a Reply