Doorgift Set Hotel Amenities Exclusive

Doorgift Set Hotel Amenities Exclusive. Assalam semua. Hari ni sis nak posting sikit tentang doorgift set hotel amenities exclusive kami yang diorder dari customer ni. Untuk doorgift ni dah selamat pun deliver pada customer. Untuk set hotel amenities exclusive ni dalam nya terdapat soap, body lotion, shower gel, dan shampoo.

Cantik je kan kain net dan tag yg customer pilih ni. Nampak exclusive je. 

Terima kasih Cik order dengan kami.! 

 

 

Leave a Reply