Doorgift Set Kotak Coklat

Assalam semua, kami di Arkadius doorgift dah selamat deliver few item pada customer. Set yang baru ni doorgift set kotak coklat dengan harga kaw-kaw murah dan rare pada tahun 2017 ni. Banyak lagi  doorgift yang ada, tapi set kotak ni memang jadi fevret ramai orang jugak tau. Untuk set kotak coklat ni cuma harga RM1.60 jek. Percaya tak?  hehe. Boleh cekidoutt arkadius doorgift kat facebook atau instagram jugak ya.

Sementara tu kak moon nak upload gambar doorgift set kotak coklat yang dah siap!

Doorgift Set Chocolate Box
Doorgift Set Chocolate Box

 

Sesuai nak bagi set kotak coklat ni pada guest sebab apa tau? sebab nampak exclusive dan presentable. Orang tengok sekali je dah kata woww..siap ada box weh! Box ni ada hotstamping gold kat border dia. memang cun lah. Ni semua memang special doorgift dari Arkadius Doorgift. Thanks Encik Khairul Azmin dan Khairul Azman sebab beli doorgift dari kami! 😀

#Any enquiry terus boleh whatsapp +60107060811 ye.

Leave a Reply