Doorgift ViP Set Majestic Jar ini luarbiasa cantik

Doorgift VIP Set Majestic Jar kali ni adalah tempahan dari cik Atina. Memang doorgift vip kali ni agak berbeza dari sebelumnya sebab kali ni ada special request dari cik Atina.

Set Majestic Jar ni memang ada peminat tegar, khas buat nak bagi guest special macam sedara mara dan tetamu vip.

Cik Atina memang dah follow Arkadius dari instagram (@arkadiusgift) . Untuk wanita berkerjaya seperti beliau, memanglah amat padat masa. Manalah ada masa nak buat doorgift. Tapi yang pasti beliau cari Arkadius sebab beliau trust pada Arkadius boleh deliver mengikut permintaan dan expectation beliau.

Bayangkan bila saudara mara dan tetamu vip datang nanti, takkan kita nak bagi doorgift vip yang biasa-biasa. Sedangkan kahwin ni majlis yang beberapa kali je berlaku dalam family, kira based on berapa orang anak yang ada nak berkahwin. Mestilah kita nak prepare yang terbaik. Sebab tu kami di Arkadius sangat titik beratkan soal booking slot juga, bila booking awal, kita boleh prepare semuanya awal. Taklah kelam kabut.

Dan sudah pastilah di Arkadius kami tetap janji untuk over deliver paling terbaik untuk setiap pelanggan.

Untuk Special request dari cik Atina pulak, dia request nak flower ribbon atas box ni. Memang satu cabaran baru kat kami untuk buat based on special request ni.

Alhamdulillah lepas saja sampai pada tangan Cik Atina, dia suka! Risau tau sebenarnya kalau tak meet expectation pelanggan. Kita sentiasa nak buat yang terbaik bila buat doorgift ni.

*p/s: Harga majestic jar disini ya : arkadiusgift.com/doorgiftkahwin

Pasti ada yang tertanya tentang isi dalam doorgift vip Majestic Set ni kan? Cik Atina request untuk letak potpuri . Memang sangat wangi dan sesuai sebab box jenis ikatan flower ribbon ni seal dengan hot glue gun dan tak sesuai untuk dibuka. Terus buat hiasan dirumah.

Setiap kali buat majestic jar, kami dan team memang bersedia dengan shooting camera, nak shoot banyak-banyak sebab suka tengok glitter-glitter pada ribbon.

KALAU KORANG NAK TENGOK LAGI BANYAK DOORGIFT CANTIK-CANTIK, BOLEH SCROLL KE SINI —-> DOORGIFT PRICE LIST

 

Tinggalkan Balasan


Sign up to our newsletter!