Doorgift Vip : Set yang mempesonakan

Harini kita nak update tentang doorgift vip, fresh combination of purple and black theme. Ramai yang tanya semula tentang set doorgift vip yang kita sediakan khas untuk Datin Sri Fatimah Ariffin ni. I guess maybe terpesona dengan kecantikan bag gable box ni mungkinn.

Masa awal pertemuan dengan Datin Sri, omaigod i sincerely never meet her before. Tak pernah jumpa dia. We meet and greet at our showroom di Arkadius Setia Alam. Dia sangatlah low profile, baikkk sangat tau. Bila dia bagi wedding card, baru i tau pasal background dia, she’s wife to Timbalan SUK pertanian Negeri Selangor.

Am so sorry sebab nerd sangat sebenarnya. Tak kenal ramai orang. Ramai orang kenal Arkadius melalui instagram dan kadang-kadang kat facebook. Tapi banyaknya ig lah.

Datin sri tempah dalam sebulan sebelum majlis. Memang a bit rush but we managed to do it well. Kita hantar ke dewan PKPs shah alam dalam malam before the wedding.

So this is the photo of 100 pax Bag Gable Glam Box set . Ada towel putih hotel standard, coklat bar medium saiz, dan cookies jar butter. Ukuran untuk bag ni ialah 11cm x 16cm tapak, 11cm tinggi. Available dalam color hitam saja, ribbon dan sticker pada bag kita boleh pilih colornya. Memang nampak sangat berbaloi untuk diberikan pada tetamu vip.

 

Teringat reaction dia saat unboxing this gift.

This is so amazing!

 

Nak tau price just scroll here arkadiusgift.com/doorgift

 

 

KALAU KORANG NAK TENGOK LAGI BANYAK DOORGIFT KAHWIN CANTIK-CANTIK, BOLEH SCROLL KE SINI —-> DOORGIFT PRICE LIST

Tinggalkan Balasan


Sign up to our newsletter!