Doorgift Kahwin : Honey Exclusive Box 60ml untuk Alia

Doorgift Kahwin Honey Exlusice Box 60ml untuk Alia ni dah buat ramai tetamu terpukau!

Minggu ni sejak dari end february sehingga middle march adalah minggu yang sangat padat sebab banyak sangat event especially wedding. Last week was very hectic, memang banyak sangat que booking slot yang kami perlu handle. Alhamdulillah evertything juga going smooth dan berjaya juga di deliver pada setiap client kami yang dah buat tempahan.

Client kami yang cantik manis Cik Fathin Alia dah selamat melangsungkan majlis resepsi beliau semalam pada tarikh 2.3.2019. Jauhh dari Sungai Petani. Cik Alia gembira sangat bila kami dapat realisasikan tempahan yang beliau idamkan.

Doorgift yang ditempah ialah Honey Exclusive Box 60ml – dengan design custom. Siap sekali add on kain/cloth pada botol madu. Memang cun result selepas siap.

 

 

Sebenarnya jauh atau dekat bukan masalah kalau nak buat tempahan honey box ni. Kalau di sekitar kuala lumpur dan shah alam/klang, kami ada buat penghantaran terus ke rumah. Kalau jauh seperti cik Alia di sungai petani, kami terus hantar menggunakan lori transporter , lebih selamat dan tak risau parcel rosak , akan sampai terus kerumah dan lebih jimat.

 

 

Ini juga feedback dari cik alia.

Alhamdulillah , sebenarnya sangat puas bila dapat feedback puas hati dari client kami. Terima kasih cik Alia! ☺️☺️

 

KALAU KORANG NAK TENGOK LAGI BANYAK DOORGIFT KAHWIN CANTIK-CANTIK, BOLEH SCROLL KE SINI —-> DOORGIFT PRICE LIST

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sign up to our newsletter!