Doorgift Kahwin : Honey Exclusive Box 60ml untuk Alia

Doorgift Kahwin Honey Exlusice Box 60ml untuk Alia ni dah buat ramai tetamu terpukau! Minggu ni sejak dari end february sehingga middle march adalah minggu yang sangat padat sebab banyak sangat event especially wedding. Last week was very hectic, memang banyak sangat que booking slot yang kami perlu handle. Alhamdulillah evertything juga going smooth dan […]

Doorgift Vip : Glass Crystal Jar Majestic Gift paling menawan!

Doorgift Kahwin VIP paling menawan iaitu Glass Crystal Jar Majestic   Pasti ramai terfikir , untuk sediakan satu set doorgift Vip mesti makan belanja yang sangat besar. Sebenarnya sebaiknya peruntukan untuk vip gift lebih baik dilebihkan sebab keutamaan kita nak bagi pada keluarga dan sahabat terdekat. Kira-kira 100 – 300 vip sudah memadai untuk satu […]

7 Kriteria Isteri Dalam Pemilihan Jodoh.

7 Kriteria Isteri Dalam Pemilihan Jodoh. Kenali tips kriteria seorang isteri yang akan dipilih dalam pemilihan jodoh. Isteri merupakan pasangan hidup sehidup semati dan teman perkongsian segala suka dan duka. Amat penting sebelum memilih bakal isteri yang terbaik, perlu kepada pemilihan mengikut panduan yang telah diberikan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Sebaik-baik jodoh yang bakal dijadikan […]

6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua

6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua Ceriakan dan eratkan hubungan anda dan mentua dengan 6 cadangan kami ini. #1: Melalui pasangan.  Pasangan anda memainkan peranan penting sebagai jambatan penghubung antara anda dan mentua. Bagaimana pasangan anda bercerita tentang anda kepada ibu bapanya, begitulah persepsi yang mereka ada tentang anda. Jadi, minta pasangan anda berhati-hati dalam tutur […]

Tips Mencari Lokasi Perkahwinan

7 Tips Mencari Lokasi Perkahwinan Sedang mencari lokasi yang sesuai untuk melangsungkan hari bersejarah anda dan pasangan? Kami senaraikan 7 tips untuk anda berdua. TIPS PENGANTIN #1: Pengantin Ini yang paling penting. Pada majlis anda nanti, bintang sebenar adalah anda dan pasangan. Jadi, yang paling penting, anda dan pasangan haruslah selesa dengan pemilihan tempat. Jika anda […]

Doorgift Chocolate Bar Customade. Terima Kasih Accenture Company!

Doorgift Chocolate Bar Customade. Terima Kasih Accenture Company! Doorgift coklat bar ni diorder oleh Accenture Company untuk diberi kepada pekerjanya. Cantik kan design coklat bar ni. Fully customize wrapper dan request dari customer dan ada quote lagi untuk menghargai pekerja di company mereka. Terima kasih order dengan kami 😘  

Doa-doa Mencari Jodoh

Doa-doa Mencari Jodoh. Melihat kawan-kawan yang sudah berumah tangga dan sering ditanya soalan bilakah turn anda pulak mesti membuatkan anda tak senang duduk dan memikirkan mengenai jodoh. Sebagai manusia yang percaya akan kuasa Allah, sentiasalah berikhtiar tanpa jemu inshaAllah ada jalannya. Salah satu ikhtiar adalah dengan meminta doa kepada Allah. Amalkan setiap malam Jumaat surah Alam […]

Doorgift Candy Stone & Jelly Bean in Jar. Terima Kasih Cik Nabilah!

Doorgift Candy Stone & Jelly Bean in Jar. Terima Kasih Cik Nabilah! Doorgift ni diorder oleh Cik Nabilah untuk majlis perkahwinannya. Cik Nabilah pilih dua jenis candy iaitu candy stone dan candy jelly bean. Doorgift candy ni nampak comel je dengan custom design tag dan reben ungu yang dipilih. Semoga majlis perkahwinan Cik Nabilah berjalan […]