• Doorgift Murah & Bajet
  • 6 PERKARA ASAS TENTANG MAJLIS PERTUNANGAN

    Jika anda adalah anak yang pertama kahwin dalam keluarga atau mempunyai ibu bapa yang moden, 6 perkara ini diharap dapat membantu anda sekeluarga. 1. Mas kahwin, wang hantaran untuk majlis nikah : Hal-hal ini selalunya dibincang dahulu sesama keluarga pasangan sebelum majlis pertunangan berlangsung. Selalunya pihak lelaki yang akan mengajukan soalan berkaitan ini dahulu dan pihak perempuan […]

  • Tips Buat Pengantin
  • Kusut Hal Kasut, Ini 5 Tip Yang Anda Perlu Padankan Dengan Busana Perkahwinan

    Seringkali wanita di luar sana yang bakal bergelar ratu sehari rungsing dengan padanan kasut untuk dipadankan dengan busana perkahwinan. Ia boleh menjadi satu urusan yang cukup rumit dan memerlukan banyak pertimbangan. Kasut memainkan peranan yang penting sepanjang majlis perkahwinan berlangsung dan kasut yang selesa amat penting bagi memudahkan pergerakan. Oleh itu, entri kali ini berkongsikan […]

  • Tips Buat Pengantin
  • Cemas Di Hari Perkahwinan, Ikuti Panduan Ini Agar Lebih Cool!

    Setelah semua persiapan majlis perkahwinan telah dibuat, kini tibalah hari majlis perkahwinan anda. Pada hari inilah segala yang dirancang sebelumnya perlu dilaksanakan dan dipastikan berjalan dengan lancar. Sudah semestinya anda sebagai raja sehari tidak perlu melakukan semua tugas dan kerja, sebaliknya agih-agihkan kepada petugas-petugas yang telah anda lantik sebelum ini. Letakkan kepercayaan kepada mereka dalam […]

  • Doorgift Murah & Bajet
  • Doorgift Kahwin Personalized Mini Mineral Water Seamaster 230ml

    Personalized Drinking Water Seamaster 230ml

    Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 230ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 230ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Shah Alam or Setia Alam nanti. Kalau nak siap pembalut cuma RM1.00 je sebotol. Beli banyak […]