20 IDEA DOORGIFT KAHWIN YANG SANGAT MENAWAN HATI

DOORGIFT KAHWIN 2019 yang pasti akan buat semua tetamu terpukauu.. Kita ada set untuk guest, vip dan combo. Korang boleh scroll down tau. 20 IDEA DOORGIFT KAHWIN YANG SANGAT MENAWAN HATI . Pastilah si penerima akan sentiasa ingat kita. p/s : Kalau nak tanya lebih lanjut, korang boleh tekan je butang whatsapp tepi tu, nampak […]

Doorgift Kahwin Set Hotel Mini ini pasti buat Tetamu tertawan !

Doorgift Kahwin Set Hotel Mini ini pasti buat Tetamu tertawan ! Ramai yang suka akan doorgift set hotel mini ni, terutamanya bagi pengantin yang mahu tetamu simpan, jadikan sebagai travel pack saat-saat kecemasan nanti. Doorgift Se Hotel Mini ni ada shamppoo 30ml, shower gel 30ml, Sabun bulat beserta custom tag dan juga pouch. Ramai tetamu yang […]

7 Kriteria Isteri Dalam Pemilihan Jodoh.

7 Kriteria Isteri Dalam Pemilihan Jodoh. Kenali tips kriteria seorang isteri yang akan dipilih dalam pemilihan jodoh. Isteri merupakan pasangan hidup sehidup semati dan teman perkongsian segala suka dan duka. Amat penting sebelum memilih bakal isteri yang terbaik, perlu kepada pemilihan mengikut panduan yang telah diberikan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Sebaik-baik jodoh yang bakal dijadikan […]

6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua

6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua Ceriakan dan eratkan hubungan anda dan mentua dengan 6 cadangan kami ini. #1: Melalui pasangan.  Pasangan anda memainkan peranan penting sebagai jambatan penghubung antara anda dan mentua. Bagaimana pasangan anda bercerita tentang anda kepada ibu bapanya, begitulah persepsi yang mereka ada tentang anda. Jadi, minta pasangan anda berhati-hati dalam tutur […]

Tips Mencari Lokasi Perkahwinan

7 Tips Mencari Lokasi Perkahwinan Sedang mencari lokasi yang sesuai untuk melangsungkan hari bersejarah anda dan pasangan? Kami senaraikan 7 tips untuk anda berdua. TIPS PENGANTIN #1: Pengantin Ini yang paling penting. Pada majlis anda nanti, bintang sebenar adalah anda dan pasangan. Jadi, yang paling penting, anda dan pasangan haruslah selesa dengan pemilihan tempat. Jika anda […]

Doorgift Chocolate Bar Customade. Terima Kasih Accenture Company!

Doorgift Chocolate Bar Customade. Terima Kasih Accenture Company! Doorgift coklat bar ni diorder oleh Accenture Company untuk diberi kepada pekerjanya. Cantik kan design coklat bar ni. Fully customize wrapper dan request dari customer dan ada quote lagi untuk menghargai pekerja di company mereka. Terima kasih order dengan kami 😘  

Tips Berbulan Madu

Tips Berbulan Madu. Selesai majlis perkahwinan adalah masa yang paling sesuai untuk melepaskan semua penat berbulan-bulan dan habiskan masa berdua bersama. Bulan madu adalah masa yang sesuai untuk mengeratkan hubungan suami isteri tanpa gangguan. Rancanglah bulan madu anda dengan baik samada di dalam negara atau luar negara. Barulah puas dan berjalan dengan lancar bulan madu anda. […]

Doorgift Candy Stone & Jelly Bean in Jar. Terima Kasih Cik Nabilah!

Doorgift Candy Stone & Jelly Bean in Jar. Terima Kasih Cik Nabilah! Doorgift ni diorder oleh Cik Nabilah untuk majlis perkahwinannya. Cik Nabilah pilih dua jenis candy iaitu candy stone dan candy jelly bean. Doorgift candy ni nampak comel je dengan custom design tag dan reben ungu yang dipilih. Semoga majlis perkahwinan Cik Nabilah berjalan […]