• Tips Buat Pengantin
  • 6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua

    6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua Ceriakan dan eratkan hubungan anda dan mentua dengan 6 cadangan kami ini. #1: Melalui pasangan.  Pasangan anda memainkan peranan penting sebagai jambatan penghubung antara anda dan mentua. Bagaimana pasangan anda bercerita tentang anda kepada ibu bapanya, begitulah persepsi yang mereka ada tentang anda. Jadi, minta pasangan anda berhati-hati dalam tutur […]

  • Doorgift Murah & Bajet
  • Doorgift Kahwin Personalized Mini Mineral Water Seamaster 230ml

    Personalized Drinking Water Seamaster 230ml

    Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 230ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 230ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Shah Alam or Setia Alam nanti. Kalau nak siap pembalut cuma RM1.00 je sebotol. Beli banyak […]