6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua

6 Cara ‘Bonding’ Dengan Mentua Ceriakan dan eratkan hubungan anda dan mentua dengan 6 cadangan kami ini. #1: Melalui pasangan.  Pasangan anda memainkan peranan penting sebagai jambatan penghubung antara anda dan mentua. Bagaimana pasangan anda bercerita tentang anda kepada ibu bapanya, begitulah persepsi yang mereka ada tentang anda. Jadi, minta pasangan anda berhati-hati dalam tutur […]

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml

Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 250ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 250 ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Setia Alam nanti. Senarai harga untuk Doorgift Kahwin  Drinking Water Seamaster 250ml  ni ialah: 1 […]

Doorgift Murah Hotel Amenities in Organza. Baru!

doorgift kahwin

Doorgift murah yang anda cari ? Tapi nak superb cantik, nampak exclusive, tak pernah nampak kat tempat lain, haa kami nak introduce doorgift yang hangat lagi ni. Set Hotel Amenities in Organza ni cuma berharga RM2.40 sahaja. Korang dapat penjimatan gila plus dapat exclusivity dalam gift kahwin atau event korang. Cantik-pun cantik. Senarai harga untuk […]