pelamin selangor

Doorgift Set Hotel Exclusive dan Set Hotel Mini

Doorgift Set Hotel Exclusive dan Set Hotel Mini. Doorgift yg cantik dan exclusive ni ialah doorgift set hotel exclusive dan set hotel mini. Doorgift ni diorder oleh customer kami Cik Umirah untuk perkahwinan beliau. Cik Umirah order sebanyak 50 pcs set hotel exclusive dan 50 pcs untuk set hotel mini. Terima kasih Cik Umirah order …

Doorgift Set Hotel Exclusive dan Set Hotel Mini Read More »

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml

Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 250ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 250 ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Setia Alam nanti. Senarai harga untuk Doorgift Kahwin  Drinking Water Seamaster 250ml  ni ialah: 1 …

Doorgift Drinking Water Seamaster 250ml Read More »

Doorgift Kahwin Set Bag Organza + Air +Coklat

Doorgift kahwin yang anda cari ? Tapi nak superb unik, murah,  cantik, nampak exclusive, tak pernah nampak kat tempat lain, haa kami nak introduce doorgift yang hangat lagi ni. Set Bag Organza +Air + Coklat ni cuma berharga RM2.50 sahaja. Korang dapat penjimatan gila plus dapat exclusivity dalam gift kahwin atau event korang. Cantik-pun cantik. Senarai harga …

Doorgift Kahwin Set Bag Organza + Air +Coklat Read More »

doorgift kahwin

Doorgift Murah Hotel Amenities in Organza. Baru!

Doorgift murah yang anda cari ? Tapi nak superb cantik, nampak exclusive, tak pernah nampak kat tempat lain, haa kami nak introduce doorgift yang hangat lagi ni. Set Hotel Amenities in Organza ni cuma berharga RM2.40 sahaja. Korang dapat penjimatan gila plus dapat exclusivity dalam gift kahwin atau event korang. Cantik-pun cantik. Senarai harga untuk …

Doorgift Murah Hotel Amenities in Organza. Baru! Read More »

pastel wedding theme

12 Tips untuk Bakal Pengantin yang Jarang Ambil Tahu

12 Tips untuk Bakal -bakal pengantin diluar sana yang bakal melangsungkan perkahwinan, tips-tips ini jarang kita ambil kira. Tapi tips inilah yang selalu akan buat kita teringat selepas majlis, ”Kalaulah aku tulis hari tu, mesti ingat punya”. Jom baca tips seterusnya! TIPS PENGANTIN  #1 : PAKAI PERFUME BARU YANG AKAN MENGINGATKAN TENTANG HARI INDAH ANDA …

12 Tips untuk Bakal Pengantin yang Jarang Ambil Tahu Read More »

Scroll to Top