• Tips Buat Pengantin
  • Tips Kecantikan Bakal Pengantin

    Menjelang hari bahagia memeterai cinta pastinya mencetuskan pelbagai rasa. Gembira, teruja, berdebar dan segala macam perasaan semuanya ada. Kurangkan tekanan yang dirasa dan apa yang lebih penting tampilkan diri kamu cantic dan berseri! Seri wajah pengantin Makan kelopak bunga mawar selama 44 hari sebelum hari perkahwinan. Mulakan dengan bacaan selawat ke atas nabi dan surah […]

  • Tips Buat Pengantin
  • Idea DIY Untuk Buku Tetamu

    Buku tetamu adalah cara yang baik untuk melihat kembali dan mengingati orang yang anda kongsi detik-detik istimewa pada hari perkahwinan anda. Post kali ini kami akan memberi idea diy untuk buku tetamu yang menarik dan simple untuk anda buat dan gunakan di hari perkahwinan anda. Nota dalam botol Ranting Kayu (Wedding tree of love) Nota […]

  • Tips Buat Pengantin
  • Tips Perkahwinan: 5 tips kurangkan perbelanjaan dalam perkahwinan

    Tak ada bakal pengantin yang inginkan majlis yang ala-ala atau nak tak nak. Mungkin ada diantara anda yang inginkan majlis yang indah dan juga nampak mewah tetapi tak mahu menanggung hutang yang tinggi. Yalah, kalau nak majlis yang gilang gemilang, mestilah kosnya juga gilang gemilang jugakan?? Jadi bajet perkahwinan itu sangat penting dan biarlah bajet […]

  • Doorgift Murah & Bajet
  • Doorgift Kahwin Personalized Mini Mineral Water Seamaster 230ml

    Personalized Drinking Water Seamaster 230ml

    Doorgift Kahwin Mini Drinking Water Seamaster 230ml ni memang lah comel. Tak tau nak interprete kecomelan dia tu camna. Kalau berminat nak air drinking water seamaster 230ml ni, kami sentiasa ade je ready stock. Korang boleh inform dulu, boleh pickup di Shah Alam or Setia Alam nanti. Kalau nak siap pembalut cuma RM1.00 je sebotol. Beli banyak […]

  • Tips Buat Pengantin
  • 12 Tips untuk Bakal Pengantin yang Jarang Ambil Tahu

    pastel wedding theme

    12 Tips untuk Bakal -bakal pengantin diluar sana yang bakal melangsungkan perkahwinan, tips-tips ini jarang kita ambil kira. Tapi tips inilah yang selalu akan buat kita teringat selepas majlis, ”Kalaulah aku tulis hari tu, mesti ingat punya”. Jom baca tips seterusnya! TIPS PENGANTIN  #1 : PAKAI PERFUME BARU YANG AKAN MENGINGATKAN TENTANG HARI INDAH ANDA […]