Idea Baju Kahwin Pengantin Berhijab

Idea Baju Kahwin Pengantin Berhijab. Menjadi pengantin yang cantik dan menawan dihari perkahwinan adalah impian semua wanita dimajlis perkahwinan mereka. Trend baju perkahwinan wanita berhijab pada tahun 2018 ini semestinya berlainan dari tahun sebelumnya. Mari kita lihat trend yang bakal menjadi ikutan pada tahun 2018 ini.   Fabrik Pemilihan fabrik yang lebih polos dengan alunan […]

Tips Kecantikan Bakal Pengantin Kekal Berseri.

Tips Kecantikan Bakal Pengantin Kekal Berseri. Menjelang hari bahagia memeterai cinta pastinya mencetuskan pelbagai rasa. Gembira, teruja, berdebar dan segala macam perasaan semuanya ada. Kurangkan tekanan yang dirasa dan apa yang lebih penting tampilkan diri kamu cantik dan berseri! Seri wajah pengantin Makan kelopak bunga mawar selama 44 hari sebelum hari perkahwinan. Mulakan dengan bacaan […]

Tips Menjaga Hati Pasangan Dalam Rumah Tangga

Tips Menjaga Hati Pasangan Dalam Rumah Tangga. Anda perlu buat sesuatu agar kasih dan sayang pasangan bertambah hangat pada anda meskipun yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin. Kat sini kami nak share sikit tips yang anda boleh buat untuk menambah kuat ikatan kasih sayang anda. Ikut Perintah Allah Ni adalah tips yang paling penting sekali dalam […]

Idea DIY Untuk Photobooth Paling Menarik

Idea DIY Untuk Photobooth Paling Menarik. Photobooth boleh dianggap tempat yang paling ramai orang akan pergi untuk sesi bergambar selain pelamin. Ini ada idea untuk anda diy photobooth sendiri. Jimat dan menarik. Latern photobooth  Belon photobooth Neon photobooth (Boleh letak nama pengantin as neon light jugak) Floral photobooth Kertas galaksi dan bulan photobooth Komik dan […]

List Gambar Yang Wajib Ada Dalam Album Kahwin

List Gambar Yang Wajib Ada Dalam Album Kahwin. KLIK! KLIK! Gambar yang wajib ada dalam album kahwin anda untuk mengingati detik-detik bahagia anda yang diraikan bersama orang  tersayang. Post kali ni kami akan share list gambar yang akan buat anda gelak dan terkenang saat saat manis disebalik semua gambar. So, pastikan photographer anda tak miss […]

IDEA BUNGA TANGAN UNTUK PENYERI PENGANTIN

IDEA BUNGA TANGAN UNTUK PENYERI PENGANTIN. Perempuan mestilah nak yang terbaik dan cantik dimajlis perkahwinan mereka. Bunga tangan jugak antara list yang wajib ada untuk digayakan samada dimajlis nikah atau resepsi perkahwinan. So, kami akan kongsikan antara bunga tangan yang cantik dan boleh dijadikan inspirasi untuk bakal pengantin. Perkara yang perlu diambil berat sebelum membuat […]

5 Tips Kurangkan Perbelanjaan Dalam Perkahwinan

5 Tips Kurangkan Perbelanjaan Dalam Perkahwinan. Tak ada bakal pengantin yang inginkan majlis yang ala-ala atau nak tak nak. Mungkin ada diantara anda yang inginkan majlis yang indah dan juga nampak mewah tetapi tak mahu menanggung hutang yang tinggi. Yalah, kalau nak majlis yang gilang gemilang, mestilah kosnya juga gilang gemilang jugakan?? Jadi bajet perkahwinan […]